Hodnocení zákazníků

Naši zákazníci hodnotí na webu Heureka.cz služby našeho obchodu. Nejnovější hodnocení zde.

Hodnocení zákazníků Heureka.cz
stav hodnocení ze dne 28.12.2013

Zákazníci o nás napsali

Zdena Krytinářová, 3.12.2013

Lucie Havlíková, 20.8.2014
Chtěla bych vám poděkovat za pomoc při výběru velikosti oblečení. Dneska dorazilo a všechno skvěle padne. Navíc jsou ty věci opravdu krásné, kvalitní a příjemné na těle. Jakmile budu potřebovat běžecké oblečení na zimu, určitě ho pořídím zase u vás :-)

Ing. Lenka Hošková, 14.7.2014
Chtěla bych Vám moc poděkovat za ochotu, radu, vstřícnost a rychlou výměnu zboží. S takovými službami se člověk hned tak nesetká.

Jindřich Schwarz, 30.6.2014
Máte supr stránky a výborný zákaznický servis. Lepší komunikaci se zákazníkem jsem ještě nezažil a to nakupuju na netu často.

Petr Machan, 28.6.2014
Kdyby se tak, jako Rogelli c.z. chovaly všechny internetové obchody, bylo by na světě o mnoho lépe . Tento obchod vřele doporučuji Všem . P.S. Není to placená inzerce , jsem pouze naprosto spokojený zákazník.
Děkuji pane Kalaši za navrácení důvěry v internetové obchody .



SDH Nová Včelnice, 11.5.2014
Dobrý den,
chceme moc poděkovat vaší společnosti za prodej běžeckých kalhot, mikin a bundy.
Přikládáme fotografii, aby ostatní věděli, že i hasiči běhají závodně, a nejlépe to jde v kvalitním oblečení.
Děkujeme :-)


Eva Sládková, 8.4.2014
Malokdy pisu recenze, ale vam musim. V dnesni dobe se uz moc nevidi, tak mile a vstricne jednani... Super osobni pristup a hlavne rychla a bezchybna komunikace.... wow, klobouk dolu.



Jan Krejčík, 3.3.2013
Takhle kdyby vypadaly všechny online obchody.

Aleš Ptáček, 6.7.2013
Maximální vstřícnost k zákazníkovi, nadčasová úroveň, kvalitní zboží, nejlepší obchod s jakým jsem se se za roky na netu setkal.

Markéta Zierlová, 21.11.2013
Pokud budu v budoucnu potřebovat cokoliv na sport, obrátím se v první řadě sem. Vedou kvalitní a cenově dostupně věci korunované milým přístupem. Jsem velmi spokojená s nákupem.

Jan Brchel, 19.11.2013
Jednoznačně doporučuji. Oblečení je kvalitní, ceny příznivé, komunikace ze strany obchodu naprosto příkladná, krátké dodací lhůty.

Ondřej Tobišek, 15.11.2013
Spolehlivý obchod, nabízející kvalitní zboží a excelentní přístup ke kupujícímu. Po objednávce mi zavolali a poděkovali. Časté jsou i marketingové akce nabízející zajímavé slevy.

Martin Jindřišek, 5.9.2013
Příjemné překvapení mezi internetovými obchody-spokojenost.

Ondřej Kadlc, 9.8.2013
Perfektní zákaznický servis. Skvělé, mohli by se od nich učit ostatní.

Petr Slíva, 10.8.2013
Velmi příjemné nakupování s obsluhou, u které je znát, že jim na klientovi záleží.

Martin Berka, 7.8.2013
Jsem cyklista, běhám i běžkuji a hledám kvalitní zboží za dobrou cenu. Každému bych obchod doporučil. Mám spoustu věcí na cyklistiku a ještě jsem v rámci akce pět sportovních trik zdarma:-) Stoprocentně u vás budu i nadále nakupovat!:-)

Dalibor Dula, 4.8.2013
Výborná komunikace, zájem o zákaznika. Znalost zboží ochota poradit s velikostí výběrem zboží. V dnešní době až neskutečné. Zboží je kvalitní a sedí. Doporučuji všem polykačům kilometrů na kole i během.

Milan Svoboda, 30.7.2013
Skvělé akční nabídky při pravidelných nákupech, vstřícnost k zákazníkům a výborná komunikace. Doporučuji, jedná se o opravdu profesionální internetový obchod s kvalitním zbožím.

Alžběta Macáková, 24.7.2013
Perfektní komunikace, kvalita, výběr v sortimentu, možnost jiné velikostní varianty, i té, co není právě t.č. na skladě, odměny za věrnost, zkrátka nic není nemožné :-). Určitě doporučuji, nebudete zklamáni.

Jakub Urban, 10.7.2013
Mohu jen doporučit, propracovaná komunikace se zákazníkem, informování zákazníka o dodání zboží v případě že není zboží skladem, možnost vrácení zboží bez udání důvodu až 100 dní.

Aneta Janská, 24.6.2013
Doporučuji. Nebyl žádný problém. Jedno zboží je super - nechala jsem si a druhé vrátila, zaslala zpět na prodejnu a do týdne mi přišly peníze zpět na účet. Rychlost vyřízení jak objednávky tak vrácení zboží. Komunikace s obchodem byla na jedničku - milý vstřícný personál. Bezva ceny a kvalitní zboží. Při příštím nákupu půjdu opět do Rogelli.cz

Jiří Heřman, 25.4.2013
Nevím, jestli to takto dělají automaticky, ale po objednávce mi volali s doporučením změny velikosti na větší na základě zkušeností. To mě překvapilo. A opravdu, kdybych dostal mnou vybranou velikost, musel bych ho vyměňovat. Tedy ušetřilo to práci jak mě, tak eshopu.


Potřebujete vědět více? Napište nám.

Políčka označená povinná položka musíte vyplnit.

povinná položka

povinná položka

povinná položka


povinná položka


captcha
povinná položka



Novinky, akce a zajímavosti? Chci zasílat emailem! Ukázka newsletteru cyklistického oblečení.




Specialista na cyklistické a běžecké oblečení Rogelli

Potřebujete poradit? Volejte 491 581 491

Košík obsahuje 0 položek za 0 Kč